Få hjælp til synstræning hos Optiker Isak S Jensen i Stege

 

Ligesom med alle andre dele af din krop, kan dine øjne også blive svage. Det betyder blandt andet, at dine øjne kan have rigtig svært ved at samarbejde, hvilket vil sige, at dit samsyn fungerer dårligt.

 

Heldigvis er det sådan med øjnene, at de faktisk kan trænes til at arbejde bedre sammen, og ligesom med resten af kroppen kan du træne dine øjne, så de bliver styrker i at have en bedre koordinering og dermed give dig et bedre samsyn og syn helt generelt.

 

Hjælp til synstræning i Stege

 

Hvis du bor i området omkring Stege, så bør du lægge vejen forbi os hos Optiker Isak S Jensen i Stege, så vi kan kigge nærmere på dine øjne og på dit syn og rådgive dig om eventuel synstræning, der ville kunne hjælpe dig og dit syn.

 

Når du kommer forbi os vil vi starte med at undersøge dit syn med en synsprøve, så vi kan finde ud af, om du bare har brug for briller.

 

Dog er der mange undersøgelser, der viser, at synstræning kan hjælpe rigtig mange, og derfor vil vi også kunne hjælpe dig med nogle gode og simple øvelser, så du kan træne dine øjne hver dag.

 

Hvis du har problemer med koordineringen

 

Hvis du har problemer med at koordinere mellem dine øjne, eller du har svært ved at afstandsbedømme, så kan noget godt tyde på, at du vil have stor gavn af synstræning.

 

Her i Stege kan vi sagtens give dig de bedste øvelser, så du kan træne dine øjne derhjemme. Du vil skulle dedikere mellem 15 og 30 minutter om dagen til din synstræning, så hvis du indarbejder det i din daglige rutine, så vil du hurtigt kunne mærke en forskel på dit syn.