Brands

C

Charles Stone New York er pakket med farver. Kollektionen er fuld af toner og nuancer som passer perfekt til dig, der ønsker en unik stil der matcher din person. Til enhver farverig personlighed fås et stel med fed og klart design. Designet er tyndt og fint med subtile retro-elementer, hvilket er i fuld overensstemmelse med de klassiske, kølige og gode kvaliteter, som mange finder synonymt med New Yorks omdømme.

F

Face a Face FACE A FACE er designet i Paris og inspireret af createur, Pascal Jaulent. Hver FACE A FACE model, er et unikt stykke kunst. Langt fra standardiseret mode trækker hver serie sin inspiration fra moderne kunst, arkitektur og moderne design. FACE A FACE spiller med volumen, former, materialer og teksturer. FACE A FACE briller er fransk design i hver detalje, lavet med en separat kollektion til mænd og en til kvinder.
FLEYE Copenhagen

FLEYE Copenhagen

FLEYE Copenhagen blev grundlagt i 2002 af Annette Estø, Hanne Rosenvold Anderson og Lars Halstrøm. I dag forhandles FLEYE hos udvalgte optikere og i førende mode- og livsstilsbutikker i over 30 lande verden over. FLEYE Copenhagen er en dansk designvirksomhed med en mission om at skabe briller, der både komplimenterer og understreger den enkelte brugers stil og personlighed. 'Vi arbejder med en filosofi og en æstetik, der er baseret på at opbygge tillid og meningsfulde forhold til mennesker omkring os. I vores design blander vi urbane impulser med klassisk enkelhed.'

I

Imago

IMAGO er latin og betyder; form, ide, fantasi, silhuet, vision, billede. Fortællingen starter i 1990, hvor Rainer Laepple overtager agenturet på Imago efter Alfred Gassner. Han åbner sin forretning i en kælder i München-Ramersdorf. Samarbejde med OGI, Minneapolis begynder i 2001-2002, kontoret er flyttet ud af kælderen og ind i en 880kvm stor nedlagt landejendom 30 km syd for München og IMAGO distribuerer nu kollektionerne i Europa, Australien og Afrika. I 2016 trådte IMAGO ind på det spanske og det danske marked med stor succes.
Siden 1987 har Inface leveret simple, urbane og fashionable designs til brille- og solbrillestel. 'Inface er det perfekte tilbehør, som supplerer dit udseende' Inface sikre dig et godt design af høj værdi. Det kan være svært at modstå de nye kollektioner, med nye fortolkninger af klassiske figurer og farver til både damer og herrer.

K

Den kendte danske tøjdesigner Karen Simonsen (Munthe + Simonsen / KarenbySimonsen) står bag denne moderigtige kollektion af solbriller, designet til den modebeviste kvinde. Samarbejdet mellem PREGO og Karen Simonsen startede i 2014 og kører nu på sit 4. succesfulde år. Karen Simonsen tager trends fra hendes tøj-univers og fører dem over på hendes solbriller. På den måde bliver en Karen Simonsen solbrille det uundværlige accessorie til at fuldende dit look. Solbrillerne er designet af Karen Simonsen og produceret af PREGO som har mere end 50 års erfaring med solbriller.
KunoQvist Young er en farverig kollektion med form og en nytænkning der er forenet på en stilfuld måde. Kollektionen er briller af karakter til både piger og drenge. KunoQvist Young er som navnet antyder, en junior kollektion med stel af høj kvalitet. Dens sammensætning af former og farver er omhyggeligt sammensat for at imødekomme kravene til den moderne og fashionable ungdom. Kollektionen har være rigtig godt modtaget siden starten af 2007.

L

LINDBERG Hver enkelt LINDBERG brille er designet og omhyggeligt håndlavet af LINDBERGs interne specialister for at sikre et dansk design i enestående kvalitet. LINDBERG følger en minimalistisk tilgang til formgivning og funktionalitet og har fjernet alle overflødige komponenter som skruer, nitter og svejsede dele. Resultatet er ultralette briller, der konstant er med til at revolutionere brilleverdenen med prisvindende design og innovative teknologier. LINDBERGs design og tekniske løsninger har ændret brilleverdenen og sat helt nye standarder for stil, komfort og holdbarhed. LINDBERGs modulopbyggede system gør det muligt at skræddersy stellet til den enkelte kundes personlige stil og behov. Hver enkelt brille er skræddersyet til kunden og fremstillet i hånden af LINDBERGs egne dygtige brillespecialister. Dette gør, at et LINDBERG stel fås i mange forskellige farver, teksturer, former og stilarter i unikke materialer. Der anvendes desuden avanceret teknologi, som opdateres løbende. Alle komponenter fremstilles af ansvarligt indkøbte og ekstremt holdbare materialer – f.eks. titanium, guld, platin, bøffelhorn og diamanter. LINDBERGs filosofi har dybe rødder i den danske designtradition, hvor berømte designere som Arne Jacobsen, Hans J. Wegner og Jørgen Utzon arbejdede ud fra et fælles princip: respekten for tidløst design og tidløse materialer – og et behov for innovation. Det er samme tankegang, som LINDBERG arbejder ud fra. LINDBERG blev grundlagt af virksomhedens ejer, den århusiansk optiker Poul-Jørn Lindberg og drevet af hans søn, arkitekt Henrik Lindberg siden 1985. Den danske familieejede virksomhed har som en af de få i brillebranchen – egne designere og ikke mindst – egen produktion af alle briller.

P

Prego

Prego er fremragende håndværk, hvor der er kælet for detaljerne i hvert eneste stel, og Prego sætter hver sæson nye standarder for, hvad man kan forvente af en brille. Stellene er håndlavede i så høj en kvalitet, at det er muligt at bruge dem både som regulære brillestel eller som solbriller med styrkesolglas. Hvert Prego stel er omhyggeligt håndpoleret, så ingen skarpe kanter generer, og hvor designet tillader det, er stængerne monteret med "stop- hængsel", så enden af brillestangen ikke ridser brilleglasset, når brillen foldes sammen.   Vil du vide mere om Prego? Kan du læse meget mere på Prego.dk
ProDesign har en moderne, skandinavisk tilgang til design. Med fokus på enkelhed og funktionalitet indlejret i levende farver, er hver model designet til perfektion. ProDesign skaber sine designs ved hjælp af ægte portrætter og dermed har brillestel og solbriller en ansigtspasning uden sidestykke, der vil supplere din personlige stil med maksimal komfort. Missionen er at skabe innovativt brille design ved at genoverveje form og funktion 'vi er Eyewear Architects'.

R

Rudy Project
Rudy Project blev grundlagt i 1985 i Italien. Rudy Project er verdens førende indenfor sportsbrille design og produktion og har over 35 års erfaring indenfor deres felt. Rudy Project special designer produkter til sportens verden og nøjagtigt ligesom udøveren, stille Rudy Project store krav til kvaliteten og tillader ingen fejl. Som noget helt særligt, kan du hos os få Rudy Project briller med glas i din styrke, tilpasset nøjagtigt til dig. Kom ind i butikken og få en snak med os om, hvilke muligheder du har.

S

I 1895 flyttede Daniel Swarovski, en boheme opfinder og visionær, til landsbyen Wattens i Tyrol i Østrig, med sin nye opfindelse designet til at skære og polere krystaller til smykker. Fra denne ydmyge begyndelse er Swarovski vokset til at være verdens førende producent af præcisionsskåret krystal til mode, smykker og nyere belysning, arkitektur og interiør. Swarovski krystaller er blevet en vigtig ingrediens i international design. Siden 1965 har firmaet taget højde for den fine smykkerindustri med præcisionsskårne krystaller og ægte ædelstene. Swarovski benytter også dette i deres eget mærke af tilbehør, smykker og boligindretningsprodukter som distribueres gennem mere end 2 200 detailhandlere over hele verden. I dag er virksomheden stadig familiejet og drives af 5 generation. Swarovski har globalt 26.100 medarbejdere og har butikker i 120 lande verden over.

U

Unico Graber

Unico Graber

Direktør og ejer af Unico Graber, Dominique Graber, er tredje generation i det lille, familieejede firma med base i Münchenstein tæt på Basel i Schweiz. Det var Dominiques visionære farfar Paul Graber Senn, der lagde grundstenen til Unico Graber, da han under Anden Verdenskrig importerede brilleglas fra USA, som han forbedrede og videreudviklede ved at udstyre dem med specielle filtre og overfladebelægninger. Efterspørgslen på glassene og deres høje kvalitet steg efter krigen, eksempelvis blandt de hårdtarbejdende skinnelæggere, som genopbyggede de krigshærgede jernbaner. Siden overtog Dominiques far virksomheden, og trods en midlertidig udvidelse af sortimentet i retning af høreværn, sikkerhedssko og -tøj, har sikkerhedsbriller altid udgjort kerneforretningen i Unico Graber. Faktisk i en sådan grad, at virksomheden selv har håndteret produktionen af sine beskyttelsesmasker og -briller siden 1980’erne, og i 1990’erne solgte man alle andre områder fra for at komme tilbage til rødderne og hellige sig øjenbeskyttelse. I den forbindelse blev briller med styrke også tilføjet til sortimentet og er i dag en essentiel del af forretningen.

W

William Morris

I 1996 oprettede Robert Morris, William Morris London - et selvstændigt firma med et meget engelsk mærke. Målet var at tilbyde designerbriller til alle, der giver fremragende originale designs, der løbende udvikler sig. Sammen med den kærlighed og stolthed, der går ud på at skabe stel, er det samme niveau af hårdt arbejde, dedikation og personlig service, at hvert medlem af William Morris London-teamet stræber efter at give deres kunder dagligt. Fra en ydmyge begyndelse til hvad der i dag er et succesfuldt globalt brand, anvender William Morris London personale, agenter og distributører over hele verden. Efterhånden som markedet er vokset, så har kollektionerne, designene, salgsstedet og alt andet fulgt med. For William Morris London, er det vigtigt at deres filosofi og mærkeattributter forbliver så stærk som de var det for alle disse år siden. I en virksomhedsmættet verden er det ""familiens"" værdier, der adskiller dem fra 'de andre' og det er blndt andet dét deres kunder sætter pris på.
WOOW er designet af FACE A FACE holdet og lavet til de unge og dristige. Udtryk i solbriller og optiske stel er altid forbløffende, aldrig diskret. Med WOW har du lov til at være sjov og fuld af liv. Nyd det gode humør og bliv begunstiget med en cool kombination af London beat og Paris mode.