Få kontaktlinser hos Optiker Isak S Jensen i Stege

 

Mange vælger at få kontaktlinser i stedet for briller, fordi de synes, at de får en lang større fleksibilitet med kontaktlinser. Når du har kontaktlinser på, skal du ikke bekymre dig om at tage på stranden, dyrke sport eller se en film. Du mister ikke dine kontaktlinser på samme måde, som du risikerer med briller.

 

Hvis du længe har overvejret kontaktlinser, så kan du komme ind til Optiker Isak S Jensen i Stege og få hjælp til, hvad du skal vælge. For der er flere muligheder, når det kommer til kontaktlinser.

 

Der findes:

 

  • 1-dags kontaktlinser
  • 14-dags kontaktlinser
  • 30-dags linser

 

Hvad er det rigtige valg for dig?

 

Det er svært at sige, hvad der er det bedste valg for dig. I sidste ende er det forskelligt fra person til person. Vi anbefaler, at du kommer ind i butikken og snakker med os. På den måde finder du hurtigt ud af, hvad der er det rigtige valg for dig.

 

Det handler meget om, hvad der er lettest i din hverdag. Nogle kan bedst lide, at de har kontaktlinser på en enkelt gang, hvorefter de kan smide dem ud.

 

Andre kan bedre lide at genbruge dem, så de ikke hele tiden skal finde et nyt par kontaktlinser frem.

 

Du kan også overveje natlinser, hvis du er nærsynet. Dem har du kun på om natten og så korrigerer natlinsen dit syn. På den måde kan du se helt normalt om dagen.

 

Få kontaktlinser i Stege

 

Det er nemt at få kontaktlinser. Hvis du aldrig har haft kontaktlinser før, så starter man med at lave en synstest for at finde de helt rigtige kontaktlinser til dine øjne.

 

Kontaktlinser fra optiker Isak S Jensen i Stege giver dig en kæmpe fleksibilitet og øger din livskvalitet.

Please accept statistikker, markedsføring cookies to watch this video.