Find din stil hos Optiker Isak S Jensen i Stege

 

Det er aldrig let at finde ud af, hvilke briller som man gerne vil have på og hvad der helt præcis passer til ens stil. Hos Optiker Isak S Jensen i Stege får du hjælp til at finde din stil. Vi kommer med gode råd til, hvad du skal kigge efter, når du vælger briller.

 

I dag kan du få briller i alle farver og former, så der har aldrig været flere valg, end der i dag. Det kan gøre det en smule forvirrende, hvad man skal vælge.

 

Her skal du tænke over følgende:

 

  • Hvor meget skal brillen fylde? Små eller store briller?
  • Hvad er din yndlingsfarve?
  • Hvilken brilleform passer bedst til din ansigtsform?
  • Hvilke situationer har du brug for at bruge brillen i?

 

Ved at svare på de spørgsmål så ved du allerede meget mere om, hvilke briller du kan vælge.

 

Find din stil hos optiker Stege

 

Vi vil ikke anbefale dig, at du tænker over dit valg alene. Det er godt at have nogle til at hjælpe sig, når du skal finde ud af, hvilke briller der passer til din stil.

 

Hos Optiker Isak S Jensen i Stege giver vi dig rådgivning, så du får en brille, som du er glad for. Det kan også være en god idé at forhøre sig hos venner og familie, så de kan give dig gode råd til, hvad der passer til dig.

 

Tænk over dit farvevalg

 

Det er oftest lettest at finde sin stil, hvis man spørger andre til råds. Din familie og venner ved, hvad du godt kan lide og hvordan du er som person.

 

Farven har stor betydning, når du skal vælge din stil. Den kreative type vælger måske en mere skrigende farve, mens den mere konservative type vælger sort.

DOWNLOAD STIL GUIDE