Optiker Isak S Jensen – Kvalitet der ses

Isak S Jensen er Danmarks ældste selvejede optiker, som i 2018 har været ejet af samme familie gennem 130 år. Brilleforretningen har siden 1888 ligget på Storegade i Stege, og den er gennem tiden ført videre af fire generationer. Hos Isak S Jensen får du personlig og kompetent vejledning, og vi hjælper dig med at finde frem til den helt rigtige brille. Vi er en lille brilleforretning, hvilket betyder, at du altid vil blive betjent af den samme optiker/optikerassistent, der kender til lige netop din situation.

Hvem er vi?

Hos optiker Isak S Jensen vil du finde Lars Isak Jensen, som er 4. Generation. For os er perfektion en æressag, og vi sætter derfor tid af til at tage videreuddannelse og kurser, så vores arbejde er af højeste faglighed.

Lars er autoriseret optiker og kontaktlinseoptiker med speciale i svagsynsoptik. Vores optiske udstyr udskiftes regelmæssigt, så vi altid har den seneste teknologi. På denne måde er du sikret en grundig øjenundersøgelse og kompetent vejledning, der skal sikre, at du finder frem til en brilleløsning tilpasset dine behov.

Optiker i Stege med stort udvalg af briller og linser

Hos Isak S Jensen foretager vi sundhedstjek i samarbejde med sundhedsfagligt personale. På baggrund af synstest og sundhedstjek finder vi frem til individuelle løsninger, så brillerne passer til dit synsbehov. Det vigtigste for os er, at vi i fællesskab finder frem til den bedste løsning, som forbedrer dit syn og begrænser eventuelle gener.

I forretningen er du altid sikker på at finde et stort udvalg af kvalitetsstel og solbriller. Hvis du bruger kontaktlinser, har vi også forskellige muligheder til dig. Du er mere end velkommen til at kigge forbi, og vi ser frem til at hjælpe dig.