Find de rigtige solbriller hos Optiker Isak S Jensen i Stege

 

Det er vigtigt, at du beskytter dine øjne mod UV-stråler. Det er især om sommeren, at vi skal passe på vores øjne, fordi vi bruger flere timer udenfor. Det er forskelligt, hvor lysfølsomme vi hvert især er, så vi har ikke alle sammen de samme behov, når det kommer til solbriller.

 

Men alle bør beskytte sine øjne med solbriller. Hos Optiker Isak S Jensen i Stege kan du få hjælp til at vælge de helt rigtige solbriller.

Hvilke slags solbriller finder du hos Optiker Isak S Jensen i Stege?

 

Ligesom med almindelige briller er der mange overvejelser, når det kommer til solbriller. Solbriller rammer bredere, da vi alle sammen bør benytte dem.

 

Når du skal have nye solbriller, bør du overveje følgende:

 

  • Vil jeg have designersolbriller?
  • Hvordan ser de ud til mit ansigt?
  • Skal der være styrke i dem?
  • Hvor meget UV-beskyttelse har jeg brug for?

 

Det er især udseende, at mange går efter, men det er vigtigt, at du ikke glemmer at kigge på, hvor godt de beskytter dine øjne. For i sidste ende er det formålet med solbriller, selvom mange har dem på, fordi det ser pænt ud.

 

Hos Optiker Isak S Jensen i Stege kan du blive hjulpet med at finde de solbriller, som både er pæne og beskytter dine øjne.

 

Husk altid solbriller

 

Ofte bruger vi kun solbriller, når det er sommer. Men faktisk skader solen også dine øjne om sommeren. Du bør have solbriller på alle dage, hvor solen lyser skarpt ind i dit ansigt. Det handler ikke om, hvor varmt det er.

 

Det er også grunden til, at man altid har solbriller på, når man står på ski, for her reflekterer solen i den hvide sne.

 

Du kan altid finde de rigtige solbriller i Stege.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu