Solbriller med styrke hos Optiker Isak S Jensen i Stige

 

Hvis du har briller eller kontaktlinser, kan du overveje, om du vil købe solbriller med styrke. Hvis du normalt har briller, vil vi anbefale dig, at du køber solbriller med styrke, for ellers skal du til at have kontaktlinser til de dage, hvor du har solbriller på.

 

Hvis du benytter kontaktlinser, vælger mange både at have et par solbriller med styrke og et par uden. Det skyldes, at det ikke er rart hele tiden at skulle have kontaktlinser på, fordi solen skinner. Derfor er det rart med solbriller med styrke i.

 

Hvor meget styrke kan du få i dine solbriller?

 

Du kan få samme styrke, som du har i dine briller. Så du skal stadigvæk mest bekymre dig om at vælge de helt rigtige solbriller. Hos Optiker Isak S Jensen i Stige sørger vi for at ordne selve styrken for dig, når du har valgt nogle solbriller, som du godt kan lide.

 

Så det er vigtigste, at du tænker over følgende:

 

  • Hvilke solbriller kan jeg godt lide?
  • Vil jeg have solbriller med styrke og uden styrke?
  • Hvor meget skal de beskytte mod solen?
  • Hvilken farve skal de være?

 

Få solbriller med styrke i Stige

 

Det er vigtigt at finde ud af, om du altid har kontaktlinser på, når du har solbriller på. Hvis du gerne vil have muligheden for at bruge solbriller uden kontaktlinser, er det en god idé at købe et par solbriller med styrke. På den måde kan dine øjne også få hvil fra kontaktlinser.

 

Hos Optiker Isak S Jensen i Stige kan du se vores kæmpe udvalg af solbriller med styrke. Du kan få rådgivning til, hvordan de skal se ud og hvordan du vælger de bedste solbriller til at beskytte mod solens UV-stråler.

DOWNLOAD BROCHURE OM SOLBRILLER