Find solbriller med UV-beskyttelse Optiker Isak S Jensen i Stege

 

Det er vigtigt at passe godt på sine øjne. Derfor bør du købe nogle gode solbriller med Uv-beskyttelser. For Uv-stråling er dårligt for dine øjne og du skal gøre alt for at beskytte dine øjne mod solen.

 

Hvis du passer godt på dine øjne, så kan det være, at du slipper for grå stær og du beholder dit syn i længere tid. I gamle dage blev gamle ofte blinde med alderen, hvilket sjældent sker i dag, fordi vi får bedre kost og vi passer langt bedre på vores øjne, end de gjorde. En af grunden var, at de arbejdede langt flere timer udenfor, end vi gør i dag.

 

Det er vigtigt at beskytte sig selv mod Uv-stråling

 

I gamle dage vidste man ikke, at solens stråler kunne skade os, fordi man ikke kan se dem. Men de skader både din hud og øjne. Derfor er Uv-beskyttelse så vigtigt.

 

Derfor er det vigtigt, at du vælger nogle gode solbriller med UV-beskyttelse. På billige markeder i udlandet har de masser af solbriller, men de beskytter dig ikke mod Uv-stråling. Det er grunden til, at de ikke koster noget.

 

Du bør aldrig spare penge på solbriller, da de skal beskytte dine øjne.

 

Stort udvalg af solbriller med Uv-beskyttelse i Stege

 

Hos Optiker Isak S Jensen i Stege får du rådgivning af valg af solbriller med Uv-beskyttelse. Du kan bekymre dig om at vælge de solbriller, som du godt kan lide. De fleste solbriller kan du få med bedre beskyttelse.

 

Selv lidt beskyttelse er stadigvæk bedre end ingen beskyttelse. Men i dag kan du beskytte dine øjne langt bedre, end du kunne få 30 år siden. Du bør passe på dine øjne og altid have solbriller med uv-beskyttelse på, hvis solen er fremme.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu