Dansk design briller hos Optiker Isak S Jensen i Stege

Der findes mange stilarter, når det kommer til brilller. Herhjemme er det utrolig populært med en minimalistisk stil. Men de seneste år er der også kommet en række andre modeller til inden for dansk design briller.

Hos Optiker Isak S Jensen i Stege har de et kæmpe sortiment af dansk design briller. Du kan bl.a. få:

    • Fleye
    • Lindberg

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

 

Derfor er dansk design briller så populære

 

De har et smukt design og det er som om, at de er skabt til det moderne menneske. Du kan få briller, der både udstråler professionalitet, karakter og kreativitet.

 

Det gode ved dansk design briller i Stege er, at de udover design også har fokus på funktionalitet. Der er ikke noget værre end briller, som er pæne, men som du ikke kan holde ud at have på.

 

Dansk design briller er behagelige at have på, så det er ikke sådan, at du skal have dem af med det samme, at du kommer ind ad døren derhjemme.

 

Det gør, at danske brillemodeller er populære, fordi de er gennemførte. Det er svært at finde briller, som er så behagelige at have på, samtidig med at de er så pæne.

 

Mere end minimalisme

 

Dansk design er kendt for at være minimalistisk. Men dansk design briller kan meget mere end det. De kan fortælle din unikke historie, uanset hvad den historie så er.

 

De laver både briller for håndværkeren, forfattere og direktøren. Optiker Isak S Jensen i Stege kan du komme og se det store udvalg af dansk design briller.

 

Du kan få gode råd til, hvilken brille der vil passe godt til dit ansigt og dit look. Når det kommer til briller, handler det om at få et par briller, som passer samme med dit look eller er i kontrast til dit look.